3 MOTIVE SĂ CUMPERI GHIDUL 

  1. Focus pe service-urile auto

Toate informațiile pe care urmează să ți le prezint sunt dedicate sectorului auto. În timp ce alte cursuri sau traininguri vorbesc despre marketing într-o manieră generală, fără a avea în vedere un anumit domeniu de activitate, am ales ca acest ghid să se concentreze exclusiv asupra domeniului auto. Toate metodele și tacticile prezentate sunt dedicate activității pe care service-urile auto o desfășoară pentru a atrage clienți care să achiziționeze ore de lucru și produse complementare.

 

  1. Strategii și tactici de marketing validate și valabile ani de-a rândul

Dacă ai mai încercat să studiezi modul în care să crești vânzările online ale service-ului tău auto, atunci cu siguranță ai achiziționat cursuri care îți prezentau metode care deveneau în scurt timp invalide. Google, Instagram și Facebook își schimbă des algoritmii după care afișează anumite informații utilizatorilor, astfel unele metode își pierd valabilitatea după o perioadă scurtă de timp.
Acest ghid este un manual practic care să te ajute să îți creezi sisteme de vânzare, online și offline. Metodele prezentate aici nu au termen de validitate și nu sunt dependente de unul sau două canale de a atrage clienți. Dacă vei aplica aceste sisteme de vânzări peste zece ani, ele tot vor avea succes.
O metodă bună de a verifica dacă ai de-a face cu un specialist în marketing e să îl întrebi ce ar face dacă mâine Google și Facebook ar dispărea. Cum ți-ar aduce clienți dacă aceste două platforme s-ar închide începând de mâine. Răspunsurile pe care le vei primi s-ar putea să te uimească. Mulți își bazează întreaga activitate și carieră pe aceste două platforme și cred că sunt puțin deconectați de ce se întâmplă în comerțul real.

 

  1. Metodele prezentate sunt testate

 La baza cunoștințelor prezentate în acest ghid stă experiența acumulată în urma colaborării cu două reprezentanțe auto locale. Astfel, am simțit pe pielea mea ce înseamnă să te străduiești să atragi zilnic contacte noi pentru echipa de vânzări a reprezentanței auto. Strategiile și tacticile prezentate în ghid le-am testat în practică și au funcționat. O mare parte a informației reprezintă aspecte general valabile pentru activitatea de marketing a oricărei afaceri însă avantajul acestui ghid este că ele au fost adaptate pentru service-urile auto.